a)         Člani sindikata so na skupščini SVIZ/IJS 2019 večinsko potrdili predlog o povišanju participacije za nakup vstopnic. Pri nakupu vstopnice naš sindikat tako prispeva 50 odstotkov cene oziroma največ 10 EUR. Cena vstopnice 20,00 EUR in več se participira v višini 10,00 EUR, nižja cena vstopnice se participira polovično.

 

b)         Člani sindikata so tudi večinsko izglasovali povečan nabor ponudnikov za obisk kulturnih prireditev:

 

·         Arena Stožice za prireditve kulturnega značaja

·         Cankarjev dom

·         Center urbane kulture kino Šiška

·         City teater

·         Festival Ljubljana

·         MGL

·         Slovenska filharmonija

·         SNG Drama

·         SNG Opera in balet

·         Špas teater Mengeš

 

Navodila za nakup kart:

 

Karte za Cankarjev dom, SNG Drama, MGL, SNG Opera in balet je potrebno naročiti najmanj 14 dni pred obiskom prireditev v sindikalni pisarni pri Metki Štraus, tj. na metka.straus@ijs.si.

 

Za koncerte Slovenske filharmonije, ki so v organizaciji njene matične hiše in potekajo v njej, je potrebno na blagajni matične hiše pokazati člansko izkaznico SVIZ Slovenije in prejmete vstopnico s posebnim popustom po zelo ugodni, s sindikatom dogovorjeni ceni. V tem primeru ni participacije s strani SVIZ/IJS. Blagajna je odprta med delavniki od 11. do 13. ure in od 15. do 17. ure ter uro pred koncertom.

 

Karto za obisk Arena Stožice (ne za športne prireditve), Center urbane kulture kino Šiška, City teatra, Festival Ljubljana in Špas teater Mengeš kupite sami in jo po prireditvi dostavite v sindikalno pisarno za delno povračilo stroška nakupa.

 

Član sindikata lahko uveljavlja povračilo stroškov nakupa za največ 6 vstopnic letno oziroma do porabe predvidenih sredstev letošnjega leta.

 

IO SVIZ/IJS

Ljubljana 4. 4. 2019