Vodno mesto ATLANTIS

 

Vodno mesto Atlantis je razdeljeno na tri tematske sklope:

 

Svet doživetij: http://www.atlantis-vodnomesto.si/vsebina.php?idm=4

Termalni tempelj: http://www.atlantis-vodnomesto.si/vsebina.php?idm=6

Dežela savn: http://www.atlantis-vodnomesto.si/vsebina.php?idm=5

 

Vsi trije deli so med seboj povezani v dveh nadstropjih.

 

Z letno prenosljivo vstopnico (velja 365 dni v letu) lahko v enem terminu koristite vse tri sklope, in sicer lahko vstopite v:

- Svet doživetij – neomejeno;

- Termalni tempelj – 3 - krat;

- Deželo savn – 3 - krat.

 

Novosti v Atlantisu (od 9. 11. 2009)

 

Brezplačno si lahko na recepciji izposodite brisačo, v Deželi savn pa vam brezplačno pripada voda, ki jo lahko dobite pri strežnem pultu ali na avtomatu. Plačljiv je čaj (3 dcl. - 1 EUR) ter velik krožnik sadja (cena 1 EUR).

Trikrat na dan, ob 11.30, 16,45 ter ob 19.30 se brezplačno razdeli sadje na nabodalih, prav tako se trikrat na dan po vrtinčenju razdeli ob 14.00 sladoledni frape, 16.00 rožni čaj ter ob 20. uri grapefruit ali limonin sok.

Terapije v Deželi savn so brezplačne, razen čokoladne za katero je potrebno doplačilo 3,75 EUR, terapije z algami, ki stane 5 EUR, blatna terapija, ki stane 1 EUR ter koruzno in kavno, ki stane 3 EUR. Za vse plačljive terapije je potrebna rezervacija in sicer en dan pred uporabo. To lahko storite osebno pri savna mojstru oziroma prek telefonske številke 01/585 21 38 ali 01/585 21 42. Pred udeležitvijo na blatni terapiji, čokoladni terapiji, kavni terapiji, koruzno medeni terapiji in terapiji z algami, je potrebno plačilo le teh vsaj uro pred pričetkom. Potrdilo o plačilu posredujete savna mojstru.

 

Nov obratovalni čas:

Dežela savn - od 9.00 do 23.00

Svet doživetij - od 9.00 do 21.00 (ponedeljek, torek, sreda in četrtek)

Termalna templja - od 9.00 do 22.00 (petek, sobota, nedelja in med prazniki)

 

Urnik terapij:

 

Letna prenosljiva vstopnica omogoča tri vstope (termine) dnevno, vendar ne hkrati. Ko prva oseba zapusti kopališče, lahko vstopi druga, ko druga izstopi, lahko vstopi tretja.

 

Vstop v ATLANTIS

V vodno mesto vstopite tako, da na recepciji pokažete člansko izkaznico SVIZ in inštitutsko izkaznico. Na podlagi teh dveh izkaznic vam bodo dali elektronsko zapestnico, s katero se lahko gibljete po vodnem mestu.

 

Za prijavo z navodili za pridobitev termina pred obiskom vodnega mesta Atlantis kliknite na: http://www-f9.ijs.si/~gregor/ATLANTIS_IJS.php

 

Za tiste, ki nimate interneta lahko registracijo in pridobitev termina za obisk Atlantisa opravi tajnica odseka.

 

V Atlantisu je poskrbljeno tudi za hrano in pijačo, samopostrežna restavracija se nahaja v Svetu doživetij. Strežna pulta pa obratujeta tudi Termalnem templju in Deželi savn.